قصۀ مشهد—» کبابی در بروجرد!

کبابی های بروجرد معروف اند. آیا هیچ درباره شان شنیده اید؟

پس اکنون بشنوید:

معروف ترین کبابی بروجرد، کبابی رضایی است. راستش را بگویم
که چند سالی است که مشتری اش هستیم. 
این بار که در سر مشهد به بروجرد رفتیم و مهمان آقای رضایی شدیم، متوجه شدیم
که محیط رستوران کمی تغییر کرده. میزها به هم نزدیک تر شده اند و صندلی ها بیشتر.
روی هر میز هم یک سطل زبالۀ کوچک + یک جعبه دستمال سِت قرار داشت. نمیدانستم که
فلسفۀ اینکه هر میزی که غذایش را میخورد، سطلش پر میشود، چیست؟

بعد از حدود ۵۰ دقیقه که بوی کباب خوردیم، غذای ما را هم آوردند. از هر تکۀ یک سانتی متری کباب حدود
۳۰ قطره روغن میچکید!

خراب این همه کیفیت و علم تغذیه و رژیم داداشم شده بودم!  به سرعت جواب سوالم را گرفتم و understand کردم
که چرا سطلها پر میشوند. غذا بیش از اندازه چرب بود. (دقت کن: بیش از اندازه!)

نکات قابل توجه دیگری هم وجود داشت: لباس تمام گارسون ها
شکلاتی رنگ بود. یعنی میتوانست مملو از پاکیزگی! باشد.

دیگر اینکه، یخچالی بزررررررررررگ در کنار ما بود، با درب
های شیشه ای و پـُـــــــــــر از کباب های سیخ زده شده و آماده طبخ که دو نکته
داشت: ۱٫ کباب ها مانده و  شاید فاسد و
کاملاً غیر بهداشتی بودند ۲٫ کاملاً مشهود بود که سیخ کباب ها بعد از استفاده شسته
نمیشد و دوباره استفاده میشد.

 

پ ن:

بهترین کبابی بروجرد این است. بدترین اش چطور است؟

الف) این کبابی پارتی داشته که بهترین شده

ب) بدترین کبابی اسمش بد در رفته

ج) همینه. می خوای بخواه، نمی خوای نخواه!

فکر نکنی منم مث بعضی از این معتادهای وب هستم که این موقع شب آپ کردم، نه. اصلاً الان در حال انتخاب واحدم. 

ای خدا بازم خودت هوای ما رو داشته باش…

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.