کتاب رژیم جی ال رو خوندم. کتاب خوبی بود. خوندنش خالی از لطف نیست. در چند فصل و بخش توضیح داد که کمتر خوردن گلوکز چقدرررررررر خوبه.من کاملاً قانع شدم. بنظرم رژیم خوبی اومد. کلی هم تعریف می داد که آسونه. سخت نیست. لازم نیست چیزی رو حذف کنید و از این صوبتا.
در یک فصل و چند بخش چندین تا دستور غذایی برای صبحانه، ناهار، شام و دسرها داد. اما من ازشون خوشم نیومد :(
دو تا از عزیزانم رو میخوام بهتون معرفی کنم: برنج ، سیب زمینی سرخ شده.
بعد این کتاب بی عدب،میگفت از اینا نخورید. مریض میشید، چاق میشید (کتاب سیصد صفحه ای,نمیبینه خودش چقدر چاقه!)
ولی نتیجه گیری کلی که داشتم این بود: تقریبا در تمام سبک های تغذیه ای،بر خوردن روغن زیتون و نخوردن روغن هایی مثل روغن آفتابگردان و … تاکید دارن. تو این کتاب دوتا نکته جالب دیدم. که در عکس زیر می بینید:
بر خوردن مرغ محلی و تخم مرغ محلی حاصل چرای آزاد مرغ تاکید داشت
میگفت برنج های با دانه های کوچک جی ال بیشتری دارن.سعی کنید عدس و لوبیا بریزید توبرنج که جی الش بیاد پایین. سیب زمینی های کوچک جی ال کمتری دارند که با بیشتر پختن ماکارونی و پاستا جی الشون بالا میره. اگه الدانته پخته بشن بهتره.
و یه توضیحاتی هم درباره اطلاعاتی که روی بسته بندی مواد غذایی قید شده نوشته بود. که چی هستن وکدوما جی ال کمتری دارن
من این کتاب رو ازفیدیبو خریدم. با فرمت epubبود.بسیار راحت خوندمش. حدود دو سه هزار تومن هم قیمتش بود.بسیار راضی بودم
جالب بود. تا حالا اسم این رژیم رو نشنیده بودم. اصولا لعنت به همه رژیم ها و همه چاقی ها!!!